Tēmas tiešsaistei (on-line) vai klātienei [email protected] mob.t. 29495658
. PAŠKONTROLES sistēma ikvienā pārtikas apritē iesaistītā uzņēmumā balstās uz HACCP principiem. Esam Jūsu rīcībā, lai to izveidotu un uzturētu . SĀCIET JAU ŠODIEN!
Kvalitātes un HACCP sistēmā iekšējos auditus kvalitātes/paškontroles sistēmas vadītājs neveic savas atbildības jomā – esam gatavi veikt auditus jums pieņemamā laikā. RAKSTIET: [email protected]
Veicam piegādātāju auditus saskaņā ar Jūsu uzdevumu.ZVANIET EGITAI: 29495658
Konkurētspējas paaugstināšanai izvēlieties tiekties uz BRC standartu. Palīdzēsim sagatavot uzņēmumu, darbiniekus un dokumentāciju . SĀCIET TAGAD!
HIGIĒNAS apmācības, sauktas arī SANMINIMUMS, izdevīgi organizēt savā uzņēmumā, piemērojot saviem darbiniekiem.
HACCP kursu, BRC kursu, HIGIĒNAS apmācību noslēgumā katrs darbinieks iegūst apliecinājumu – APLIECĪBU. kuras Nr tiek attiecīgo laiku saglabāts īpašā reģistrā.
- Atvērtie semināri – zināma, iepriekš publicēta tēma, kas piemērota jebkurā biznesa jomā strādājošiem. Šajos semināros apmācību dalībniekiem palīdzam dzirdētos piemērus radoši ‘pārlikt’ savā konkrētajā darbā.
- Iekšējie, uzņēmumam individuāli izstrādāti semināri – pirms tam izrunāti Jūsu uzņēmumā, iegūta informācija par jūs interesējošām, apskatāmām tēmām, par darbinieku patreizējām zināšanām, par sasniedzamajiem līmeņiem. Piemēri tiek izrunāti konkrētie , attiecīgā uzņēmuma ikdienā sastaptie. Norises vieta – no pasūtītāja vēlmēm un investīciju iespējām atkarīga.
- Mainījušās ne tikai tehnoloģijas, mainījusies ir mūsu mērķauditorija- darbinieki- kura lieto šīs tehnoloģijas.
MAINOTIES KLIENTU PARADUMIEM, JĀMAINĀS PĀRDOŠANAS /APMĀCĪBU PRINCIPIEM. Jēga slēpjas klienta/darbinieka vēlmēs!
Domājat par darba vietas maiņu?