Pārtikas aprites uzņēmumiem jānodrošina galaprodukta kvalitāte un nekaitīgums!
Sveicināti!
Lai kādas būtu šī gada apņemšanās, pārtikas biznesā iesaistītiem (ēdināšana, bāri, maize, uzkodas, saldējums, konditoreja, gaļas, zivju un piena izstrādājumu ražotāji, graudu pārstrādātāji un tirgotāji, saldumu, alus un alkoholisko dzērienu ražotāji un…)vērts ieskatīties savā dokumentācijā jau šobrīd.
Pārliecinieties, ka :
-
jūsu uzņēmuma darbiniekiem ir derīgs (datumi, reģistrs,mācību tēmas) apliecinājums par Higiēnas noteikumu(Sanminimuma) apguvi saskaņā ar MK 545 (no 2025.1.07 apmācības ir veiktas, ja izpildīts tests…skatīt MK noteikumos)
-
vismaz viens darbinieks ir apguvis HACCP principus un regulāri atjauno šīs zināšanas, jo ir noteikts, ka Paškontroles sistēma jābalsta uz HACCP principiem, (apliecinājums, mācību tēmas)
-
pārtikas drošības grupas dalībnieki tiek regulāri apmācīti ne tikai Higiēnas noteikumos, HACCP, bet arī attiecīgā standarta (BRCGS,ISO 22000,IFS, FSSC 22000) prasībās (attiecas uz uzņēmumiem, kuri plāno iegūt sertifikātu, jeb ir jau to ieguvuši)
-
esat uzsākuši piegādātāju izvērtēšanu/auditu jeb ieplānojuši tam konkrētu laiku
-
iekšējo auditu plāns ‘nosedz’ visas Paškontroles (HACCP, BRC GS, IFS, FSSC 22000) sadaļas un ir vienmērīgi sadalīts gada garumā.
Plānojot efektīvu darbinieku apmācību, ‘inspekcijas’/iekšējās pārbaudes savlaicīgi, jūsu uzņēmums aug konkurētspējā!
Esmu ar jums, lai ‘sastrēgumbrīžos pieslēgtos’!
Apmācības HACCP, minēto pārtikas drošības standartu prasībās pie jums uzņēmumā. Praktiska palīdzība dokumentācijā, piegādātāju auditā un jūsu uzņēmuma auditā jeb vienkāršā ikdienas izvērtēšanā, piemēram, pirms aicināt PVD? Tas ir vienkārši – zvaniet! Sūtiet e – pastu tūlīt! Vienosimies!www.pardotprieks.lv, [email protected]
———————————————————————————————————————————–


